Over ons

VKF Kunststoftechniek en VKF Renzel

VKF Renzel

VKF Kunststoftechniek is ontstaan door het samenvoegen van een vacuümvorm bedrijf met een spuitgiet onderneming. Dat betekent ruim 35 jaar ervaring op het gebied van vacuümvorming en spuitgieten van kunststof en dat onder 1 dak!
Door kennis en constante innovatie is VKF Kunststoftechniek in staat jouw wensen altijd voorop te stellen. Mede daardoor hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in het vacuümvormen en spuitgieten. Daarnaast doen wij altijd ons best om jouw verwachtingen te overtreffen.
Met samenwerken kom je verder!

VKF Kunststoftechniek

VKF Kunststoftechniek valt onder de VKF Renzel groep, waarvan het hoofdkantoor zich in Duitsland bevind. Mede door continue ontwikkelingen in de markt hebben wij jaren geleden (2011) een vacuümvorm bedrijf aan onze groep toegevoegd en dit onlangs uitgebreid met de overname van een gerenommeerd spuitgietbedrijf (2015).

Alles onder één dak in Terborg! Met ons ervaren en op elkaar ingespeelde team zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden op kunststofgebied. Jij als klant staat centraal in onze visie!